28 juli 2013

Onbekende vrouw.

Een van de plaatsen waar ik mijn sociale contacten spontaan kan onderhouden, is de plaatselijke supermarkt. Een middelgrote zaak, waar beide dochters een aantal jaar hebben gewerkt en ook de kinderen van andere vrienden en vriendinnen werken/ werkten. Ik tref er vrienden, hele vage kennissen, oud-klasgenoten, mensen uit de buurt, collega's, plaatselijke kunstenaars, mijn tandarts.
Af en toe is ook zij daar; de vrouw die er uit ziet als de plaatselijke porno-actrice. Hoog geblondeerd haar en minstens even hoge hakken. Ze is lang en heeft een slank edoch gevuld lichaam. Haar korte rok reikt tot maar net onder haar billen en haar benen zijn mooi en gebruind, ik heb nog niet kunnen bepalen of het blote benen zijn of dat er een bruine panty over heen zit.
Haar voorkant is cliche, maar zie ik zo zelden, dat het excentriek is. Meestal draagt ze knalroze lipstick, aangezette wenkbrauwen, ogen zwaar in de mascara en een kohl-lijntje onder haar ogen. Daaronder een felgekleurd hemdje met een lage hals, rond of V-hals. Niet dat dat uit maakt, want hetgene dat eronder zit doet het felgekleurde hemdje er maar flets bij afsteken. Twee pronte, gebruinde borsten dansen onder dit shirtje. Cup dubbel E of groter.
Vlak daaronder een brede riem waaronder dat miniscule rokje begint.
Het is voor mij net als bij andere mensen die er wat anders uitzien dan de middenmoot, ik kijk graag even wat langer. En bij deze vrouw is het net als bij de gehandicapte passant, "Psst,  niet kijken. Dat hoort niet." Misschien vindt deze vrouw dat wel heel leuk en ik durf niet.
Meestal loopt ze naast een iets kleinere man, hoe die er uit ziet zou ik niet durven zeggen, de dame trekt al mijn aandacht. Eén keer zag ik haar met een oudere vrouw, haar moeder?
Gisteren was ze er weer, in de supermarkt, ze liep van het brood richting de kaas. Ik wierp stiekem een blik op haar, te leuk. Toen werd mijn aandacht getrokken door iets wat ik alleen maar kan omschrijven als rondvliegende, vers ontluikte hormonen. Vlak achter haar stonden 3 jongens van een jaar of 14, 15 stil. Half omgedraaid en wat stil fluisterend. Hun hoofden ook half gekeerd en enigszins voorover gebogen. Een paar sluikse blikken op de vrouw en bij het terugkeren zagen ze mij. De blosjes heb ik er zelf bij gedacht en ik kon het niet laten om ook mijn bewondering even met ze te delen. "Mooi hè!"
Ik ben nieuwsgierig naar deze vrouw. Wie is zij, wat is haar verhaal? Hoe klinkt haar stem? Mijn dochter die achter de kassa heeft gezeten, vindt haar heel aardig. Graag zou ik haar eens aanspreken, even met haar in gesprek gaan. Samen met haar op de foto gaat misschien net iets te ver. Had ik wel een leuke foto bij deze blogpost gehad.

1 opmerking:

  1. Geschreven alsof ik erbij stond. Geweldig. Je zou er bijna bij denken dat ze een attractie is...

    BeantwoordenVerwijderen